Agras T20

Agras T20 Image

Inteligentan i moćan

Sa svojim moćnim performansama i izvanrednim mogućnostima prskanja, T20 može da izvodi autonomne operacije na raznim terenima, poput širokog poljoprivrednog zemljišta, terasa i voćnjaka. Nove funkcije, poput omnidirekcionog digitalnog radara, pomogle su T20 da podigne stabilnost i sigurnost leta na viši nivo, pružajući korisnicima visoko efikasne rezultate.

Poboljšana efikasnost

T20 ima korisni teret od 20 l u kombinaciji sa širinom prskanja od 7 m, čini operacije efikasnijim.

Agras T20 Scanning

Bez napora i precizno

Kao sveobuhvatan sistem prskanja, T20 omogućava korisnicima lako podešavanje parametara leta i rada. Sa ugrađenim RTK sistemom pozicioniranja na nivou centimetra i RTK modulom na samom kontroleru, omogućeno je planiranje misija sa preciznošću na nivou centimetra, što u velikoj meri povećava efikasnost operacija i obezbeđuje precizno prskanje.

Agras T20 Field

Velika snaga, sjajne performanse

T20 se isporučuje opremljen sa 8 mlaznica i pumpama velikog protoka koje mogu prskati brzinom do 6 L / min. Veoma optimizovana vazdušna podrška daje kapljice idealne veličine i konzistencije. T20 je takođe opremljen novim 4-kanalnim elektromagnetnim meračem protoka, koji nadgleda i kontroliše četiri creva pojedinačno, obezbeđujući efikasan protok svake mlaznice.

T20 Valves T20 Droplets

Povećana sigurnost leta

T20 je opremljen omnidirkecionim digitalnim radarom, koji je u stanju da detektuje prepreke iz svih horizontalnih pravaca. Takođe može automatski zaobići prepreke dok leti preko različitih terena, osiguravajući visok nivo operativne sigurnosti. Pomoću ovog radara, T20 se može prilagoditi većini okruženja, 24/7, zahvaljujući snažnoj otpornosti na prašinu i vodu. T20 takođe dolazi sa FPV kamerom u realnom vremenu i dva LED reflektora, pružajući korisnicima sveobuhvatan prikaz uživo čak i noću.

T20 Radar
Live Farmland View

Pregled zemljišta uživo

Radar Imaging

Tehnologija radarskog snimanja

T20 Radar

Radar otporan na vodu i prašinu

T20 FPV

FPV kamera

Neverovatno izdržljiva, poboljšana prenosivost

Robusnog modularnog dizajna, T20 se sklapa i rasklapa za nekoliko sekundi, čineći ga prenosnijim od ostalih poljoprivrednih dronova. Rezervoar za prskanje i baterija mogu se zameniti, smanjujući zastoje i značajno povećavajući tok rada. Svi osnovni moduli imaju IP67 zaštitu. Takođe mogu da podnesu prskanja prilikom čišćenja tela letelice, što omogućava lako čišćenje letelice vodom. Zahvaljujući četvorokanalnom elektromagnetnom meraču protoka, 4 elektromagnetna izduvna ventila i zamenljivim membranama za pumpe, kalibracija i održavanje postali su neverovatno laki. Pored toga, vazdušni mehurići se mogu isprazniti jednim pritiskom na dugme.

Potpuno novi Agras pametni kontroler

DJI je uspešno podigao performanse T20 zahvaljujući novom programabilnom Agras Smart Controller 2.0 i aplikaciji DJI Agras. Korisnički interfejs radi lako i neverovatno je intuitivan. Pored toga, pametni kontroler dolazi sa izuzetno svetlim ekranom od 5,5 inča, vidljivim čak i pod jakim sunčevim zracima. Takođe podržava eksterne baterije i može trajati dvostruko duže od ostalih daljinskih upravljača, savršeno za dugotrajna ili velika opterećenja.

T20 Controller

Sistem za rasturanje granula 2.0

Sistem za rasturanje granula 2.0 značajno podiže efikasnost T20 korišćenjem korisnog tereta od 16 L i brzine doziranja do 15 kg / min. Za direktno sejanje zrna veličine 0,5-5 cm, sistem za rasturanje granula 2.0 izvodi 70 puta brže od ručnog rada. Ovaj poboljšani oblik sadnje dizajniran je za više scenarija primene, kao što je ponovno zasijavanje travnjaka, rasipanje granuliranog đubriva i širenje hrane za ribu. Instalacija sistema može se završiti za manje od tri minuta, dokazujući da je uvek spreman za zadatak koji predstoji.

Jednostavna poljoprivredna rešenja

Zahvaljujući sveobuhvatnim DJI poljoprivrednim rešenjima, poslovanje na širokim poljoprivrednim zemljištima, voćnjacima ili travnjacima postalo je mnogo jednostavnije. Kombinacija T20 i ovih sveobuhvatnih paketa rešenja povećava mogućnosti dronova u poljoprivrednoj industriji.

3D planiranje rute leta

Navigacija izazovnim terenima sada je pitanje prošlosti zahvaljujući 3D rešenju rute leta. Phantom 4 RTK skenira i mapira ciljana područja, olakšavajući identifikaciju svih aspekata polja. U modu voćnjaka, 3D rute leta mogu se generisati na osnovu oblika svakog drveta nakon što se identifikuju. Posle toga korisnici mogu da izvrše efikasno prskanje svojim T20.

T20 3D Mapping

Precizna poljoprivreda

Naši paketi poljoprivrednih rešenja dizajnirani su za nadgledanje zdravlja useva i generisanje različitih postupaka tretmana. P4 Multispectral skenira ciljana područja i generiše multispektralne karte koje pružaju efikasan uvid u zdravlje useva i pomažu u formulisanju promenljivih mapa prskanja i setve. Putem DJI platforme za upravljanje poljoprivredom, korisnici mogu pristupiti DJI Terra profilnim datotekama i primeniti ih na operacije prskanja i setve.

T20 Multispectral Fields