Agras MG-1S

MG-1S

NAŠA PREPORUKA - KOMPLET SPREMAN ZA RAD

 • MG-1S letelica: 1 KOM
 • MG-1S Baterija 12000P : 4 KOM
 • MG 6-kanalni punjač za baterije : 1 KOM
 • MG sistem za rasturanje granula : 1 KOM

DJI Agras MG-1S poljoprivredni dron

Agras MG-1S u sebi integriše veliki broj vrhunskih DJI tehnologija, uključujući i novi kontroler leta, kao i radarski senzorski sistem koji obezbeđuje dodatnu pouzdanost tokom leta. Sistem za prskanje i senzor protoka obezbeđuju precizne operacije. Kada se koristi sa MG softverom za planiranje operacija i DJI poljoprivrednom platoformom, korisnik može da planira operacije, upravlja letovima u realnom vremenu i pažljivo prati stanje tokom rada letelice. MG-1S je letelica visokih performansi koji može ponuditi sveobuhvatna rešenja za rad u poljoprivredi.

A3 kontroler letenja

A3 kontolor letenja-slika

Opremljen naprednim A3 kontrolom leta, MG-1S je sposoban za visoke nivoe pouzdanosti. Njegov algoritam je optimizovan za poljoprivredne primene, obezbeđujući stabilan let čak i sa tečnim materijama. Pored toga, redundantni dizajn A3 uključuje dvostruke barometre i dvostruke kompase. Ako se pojavi greška u jednom senzoru, sistem će se automatski prebaciti na drugi senzor da bi nastavio bezbedan i pouzdan let.

Prilagođena mehanička struktura

MG-1S nosač-slika

Nosač okvira MG-1S je odvojiv, a stajni deo je prilagođen uslovima rada, smanjujući potencijalne troškove održavanja. Dodat je vodootporni film koji štiti ESC. Ventil za tečnost je postavljen na strani pumpe za isporuku, a pumpa za isporuku se nalazi iznad rezervoara za raspršivanje, što olakšava ubrizgavanje, demontiranje i čišćenje tečnosti.

Osetljivost radara

Radar-slika

Na prednjoj strani, na zadnjem nagibu i na dnu rezervoara za raspršivanje postavljeni su tri visokoprecizna, milimetarska radara. Radari na prednjim i spoljnim padinama detektuju teren, dozvoljavajući avionu da prilagodi približno svoju visinu. Radar koji se nalazi ispod pruža visoku preciznost za održavanje visine u odnosu na teren. Dok radari skeniraju, MG-1S je u stanju da opazi promenu terena, prilagodi svoju visinu i održi svoju nadmorsku visinu iznad useva.

Precizno prskanje

Novi sistem prskanja omogućava preciznije prskanje. Sa dve kompatibilne pumpe koje odvojeno kontrolišu prednji par i zadnji par mlaznica, sada postoje tri dostupna režima prskanja: prskanje unapred, prskanje unazad i potpuno prskanje. Novi senzor pritiska i senzor protoka nadziru brzinu prskanja u realnom vremenu, ostvarujući dinamičku kontrolu brzine i količine prskanja tokom rada. Mlaznice sa produženim prskalicama su korišćene da bi se bolje iskoristili protok vazduha. Ovaj sistem za sterilisanje sada tačnije odgovara na komande, dodajući preciznost i efikasnost operacijama prskanja.

MG pametni sistem planiranja operacija

MG sistem-slika

Planirajte i uredite putanje leta pametno sa MG-1S. Kada postavite količinu tečnosti po površini, letelica će izračunati preostale parametre za vas, povećavajući praktičnost. Možete izabrati između efikasnog načina rada i načina intenzivnog prskanja za različite operativne potrebe.

Profesionalni upravljač

Upravljač-slika

Daljinski upravljač MG-1S ima svetli 5,5 inčni / 1080p ekran koji je vidljiv čak i pod jakim sunčevim zracima. Sa ugrađenim sistemom za planiranje rada, korisnici mogu koristiti upravljač za povećanje radne efikasnosti. Baterija upravljača podržava radno vreme do 5 sati, što omogućava dugotrajne operacije na otvorenom.

Platforma za planiranje rada

Platforma-slika

DJI pruža sveobuhvatnu platformu za upravljanje prskanjem zajedno sa MG-1S. Koristite platformu za nadgledanje statusa leta svake letelice, status trenutnog prskanja i upravljanje timom za prskanje kako biste poboljšali radnu efikasnost. Takođe možete dodeliti polja svakom operatoru i proveriti razmeštena polja. Dodelom pametnog planiranja operatorima, upravljanje operacijama raspršivanja će biti efikasnije i ekonomičnije, budući da operateri mogu izbeći prskanje više puta iste površine.

Pametna baterija-slika

Pametna baterija za letelicu

MG-1S koristi pametnu bateriju kapaciteta 12000mAh, sa kojom letelica može da leti 22 minuta bez ikakvog korisnog opterećenja. Zaštitni poklopac i amortizeri visoke čvrstoće se primenjuju izvan baterije, a kablovi su takođe dobro zaštićeni zbog sigurnost i pouzdanosti. Pored toga, baterija obezbeđuje stabilniji napon, produžavajući njen vek trajanja. Vreme letenja dobijeno je na nivou mora, sa brzinama vetra nižim od 3m/s.

Punjac za baterije-slika

Punjač za baterije

Specijalno dizajniran punjač povezuje do 6 baterija, a svaki pametni prilagodljivi punjač može povezati 2 punjača za punjenje. Ukupno 12 baterija se može povezati i puniti redom, štedeći vam vreme i rešavajući probleme zamene baterija za punjenje. Može da prilagodi napone svake baterije prilikom punjenja, omogućavajući duži vek trajanja baterije.

Battery Pack-slika

DJI Agras MG-1S Battery Pack

DJI Agras MG-1S Battery Pack

 • Kratak opis:DJI Agras MG-1S Battery Pack
 • Šifra :MG1SBATTERY
 • Težina :20.0000
 • Proizvođač :DJI
 • Kompatibilno sa :DJI Agras MG-1
MG raspršivanje-slika

MG sistem za raspršivanje

 • Kratak opis:MG sistem za raspršivanje
 • Šifra :
 • Težina :
 • Proizvođač :
 • Kompatibilno sa :
Punjač za baterije

DJI MG-1 / MG-1S Intelligent Battery Charger

 • Kratak opis :DJI Agras MG-1/S punjač za baterije
 • Šifra :MG1CHARGER
 • Težina : 20.0000
 • Proizvođač :DJI
 • Kompatibilno sa :DJI Agras MG-1