Ko smo mi?

Dovodimo budućnost

AeroSpray tim

AEROSPRAY je firma koja je nastala 2019. godine sa idejom da promoviše najnoviju tehnologiju na polju tretiranja useva iz vazduha i time da veliki doprinos unapređenju poljoprivrede u Srbiji. Zagovornici smo snažnog uvođena precizne i napredne tehnologije na srpske njive, voćnjake, vinograde, a u cilju poboljšanja prinosa uz minimalno angažovanje ljudi i njihovo izlaganje pesticidima. AEROSPRAY je generalni zastupnik najpoznatije firme na svetu u proizvodnji dronova, DJI.

DJI logo

DJI je vodeći svetski proizvođač dronova, a njegova Agras serija za koju smo mi ovlašćeni distributeri za Srbiju prvi put je promovisala jedan potpuno nov način tretiranje useva iz vazduha. Modeli MG-1S i MG-1P predstavljaju poslednju reč tehnologije kada je u pitanju automatizovan način letenja i prskanja useva iz vazduha.

AEROSPRAY tim

Da bi svojim partnerima u Srbiji obezbedila potpunu uslugu, AEROSRPAY je članica klastera bespilotnih letelica.

KLASTER BPL LOGO

AEROSRPAY ima tesnu saradnju sa klasterom bespilotnih letelica, kako u polju organizovanja i pripreme dronova za letenje, tako i u njihovom administrativnom vođenje u nadležnim institucijama Republike Srbije.